Kleurwedstrijd 175 jaar TU Delft

Doe mee en win een backstage tour.

Dit jaar vieren de gemeente Delft en de TU Delft het 175-jarig bestaan van de universiteit. Daarom zijn er in 2017 allerlei activiteiten in de stad voor jong én oud die de rol van technologie laten zien. Eén van die activiteiten is een kleurwedstrijd voor alle basisschoolleerlingen in Delft.

De gemeente en de TU Delft nodigen jou uit om mee te doen aan deze kleurwedstrijd. De kleurplaten kunnen t/m 23 juni ingeleverd worden bij de VVV Delft (Kerkstraat 3). De mooiste kleurplaaten (in de diverse leeftijdscategorieën) verdient een prijs. Namelijk een backstage tour in de TU-wijk waar de kinderen en hun familie een uniek inkijkje krijgen in de wereld van technologische uitvindingen.

Het ontwerp van de tekening is gebaseerd op de grote poster in de stationshal. De ontdekkingen van de bacterie door Antoni van Leeuwenhoek (17e eeuw) en het virus door Martinus Beijerinck (eind 19e eeuw) staan centraal in het verhaal op de poster.

Download je kleurplaat hier.