Workshops voor volwassenen

Ontdek de wereld van techniek & wetenschap met onze workshops speciaal voor volwassenen.

Elk van de workshops is te boeken in combinatie met een rondleiding of vorm van catering. Voor alle mogelijkheden en tarieven, zie het onderstaande aanvraagformulier. Als u een workshop boekt dan kunt u achteraf het totale bedrag via factuur voldoen.

U kunt de volgende workshops bij ons volgen:

Borstel Bot Workshop

Tijdens deze 45 minuten durende workshop wordt een normale afwasborstel omgetoverd in een trillend lopende robot. Hierbij komen de volgende elementen aan bod: een eigen motortje bevestigen, de stroomkring sluiten en een schakelaar installeren. 
Niveau: Light, kosten: € 8,-

 

Nuna8 Workshop

Nuna8 heeft de Bridgestone World Solar Challenge 2015 gewonnen! Het is de snelste zonne-auto ter wereld. Tijdens deze workshop van ongeveer 90 minuten wordt een kleine versie van de welbekende Nuna zonnewagen gemaakt, door onder andere een motor en een zonnecel aan te sluiten. Wanneer hij helemaal in elkaar zit kan de wagen getest worden in het zonlicht of onder een felle bouwlamp. 
Niveau: Medium, kosten: € 16,- (zolang de voorraad strekt i.v.m. ontwikkeling Nuna 9)

Balancing Robot Workshop

Tijdens deze uitdagende workshop wordt er in ongeveer twee uur een échte zichzelf-balancerende robot gemaakt. Hierbij komt onder andere het volgende aan bod: een motor op batterijen bevestigen, een heus hulpchassis met microswitch aansluiten en het solderen van de motorbedrading. De Balancing Robot workshop is geschikt voor iedereen met technisch inzicht, van de techniek-enthousiasteling tot de doorgewinterde ingenieur. Er kan zowel per persoon, als in kleine teams van twee tot drie personen een Balancing Robot worden gebouwd. Niveau: Heavy, kosten: € 38,- per robot.

Aanvragen

Via het onderstaande formulier kunt u een reservering voor een workshop plaatsen. Wanneer u het formulier heeft ingevuld, kunt u het sturen naar sciencecentre@remove-this.tudelft.nl. Graag verzoeken wij u om de volwassenenworkshop minimaal twee weken van tevoren aan te vragen i.v.m. grote belangstelling.

© 2017 TU Delft

Metamenu