Rijgebied DAM Delft Shuttle

 

 

Rijgebied Delft City Shuttle

Vervoer per shuttle taxi

In Delft is het nu mogelijk om u op een duurzame manier te laten vervoeren, per shuttle. Gemakkelijk, snel en voor een aantrekkelijk prijs. De shuttle biedt ruimte aan meerdere personen. Zeer geschikt voor het vervoeren van mensen naar bijvoorbeeld congressen, musea of een rondrit langs de bezienswaardigheden in Delft. U kunt gebruik maken van de volgende shuttle services:

DAM Delft Shuttle


Snel van station Delft Zuid naar de TU-wijk en weer terug of van huis naar een OV knooppunt? De elektrische DAM Delft Shuttlel brengt u waar u maar wilt. Bel DAM Delft Shuttle op 06 - 21142987 of houd ter plekke een lege shuttle aan door uw hand op te steken. De shuttle is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 - 18.00 uur. De chauffeur is snel ter plaatse en brengt u naar elke gewenste bestemming binnen het rijgebied.

De shuttle rijdt in de TU wijk en omgeving, begrensd door de Schie, Delfgauwseweg, de A13 en de Heertjeslaan, dus ook in Technopolis en Delftechpark.

Kosten: € 1,50 p.p. per rit van 0 - 3 km en € 3,00 p.p. per rit van 3 - 6 km. U kunt betalen met PIN of via een 10-rittenkaart.

Meer informatie vindt u in de brochure van DAM Delft Shuttle


Delft City Shuttle

De Delft City Shuttle brengt u naar de belangrijkste locaties in Delft. De shuttle rijdt elke dag tussen 11:00 - 17:00 uur door Delft. U kunt voor € 4,- p.p. een dagkaart kopen. Kinderen onder de 12 jaar zijn gratis! Tijdens deze rit stopt de shuttle o.a. bij de volgende haltes:  

 

 

  • Grote Markt
  • Restaurant Swing
  • Vakantiepark Delftse Hout
  • Westcord Hotel
  • Science Centre Delft
  • Royal Delft

Kaartjes zijn onder andere verkrijgbaar aan de balie van het Science Centre Delft.


Kijk voor meer informatie op http://www.delftcityshuttle.nl/

© 2017 TU Delft

Metamenu