Rolf Hut Surprise Lab

26 november 2016 door Science Centre Delft

Op 26 & 27 november kun je een technische surprise komen maken onder begeleiding van Rolf Hut...

Rolf Hut Surprise weekend

Heb jij altijd al de gaafste surprise van de klas willen hebben?! Kom dan naar het Rolf Surprise weekend!

Rolf Hut en zijn team van wetenschappers helpen jou om je surprise technischer te maken of zelfs met het bedenken van een volledig nieuw surpriseplan! Onder begeleiding van studenten van de TU Delft ga je aan de slag met elektromotoren, tandwielen of bouw je zelfs je eigen raket. Daarnaast kun je ook een aantal surprises uit Rolf's nieuwe boek maken.

De knutselarea is verboden terrein voor ouders, om kinderen zo vrij mogelijk te laten in het maken van hun surprise. Ouders kunnen vanuit de ruimte ernaast toezien onder het genot van een kopje koffie en iets lekkers.

Kom langs in het weekend van 26 & 27 november tussen 12.00 - 16.00 uur en maak je surprise onvergetelijk! Surprise advies en materiaalgebruik is volledig gratis!