University Legacy Tour

Nieuwsgierig?!

Delft en wetenschap zijn sterk met elkaar verbonden: 175 jaar geleden werd de Koninklijke Akademie opgericht maar ook voor die tijd speelde techniek al een belangrijke rol, bijvoorbeeld de ontdekking van de bacterie door Antoni van Leeuwenhoek. Laat u rondleiden door een student van de TU Delft en ontdek de rijke geschiedenis van de TU Delft en de stad. Het thema van het lustrum ter ere van het 175 jarig bestaan is “Technology for life”. Hiermee wil de TU Delft de relatie tussen techniek en het leven belichten: technologie wordt geïnspireerd door de natuur!

Algemene Informatie

De rondleiding start bij het TIP (Toersten Informatie Punt) op de Kerkstraat 3 in het centrum van Delft. U dient hier uw reservering te maken, betalen kan aan de kassa in het TIP (de tour vindt plaats vanaf 5 deelnemers). De rondleiding vertrekt om 11:00, dus zorgt dat u iets van de voren aanwezig bent. De kosten zijn 11,- euro per persoon.

Selectie van locaties

Tijdens de tour zult u in de stad enkele bijzondere locaties bezoeken die niet regulier toegankelijk zijn voor bezoekers. Hieronder vindt u een aantal bijzondere locaties die tijdens de tour uitgelicht worden.

 

 

© 2017 TU Delft

Metamenu