Robotics Edition

Boek nu de Robotics Edition van de TU Delft Backstage Tour!

Naast de eerdere edities van de Backstage Tour is het nu ook tijd voor een Robotica editie. In 1,5 á 2 uur tijd neemt een student van de TU Delft u mee in de wereld van de robotica en leert u over de laatste ontwikkelingen.

De Robotics Edition

De wereld is aan het veranderen en met behulp van de laatste technologie is steeds meer mogelijk. Robots nemen de wereld over en in Delft wordt iedere dag hard gewerkt aan nieuwe toepassingen. Van zelfrijdende auto's tot drones en van 3D printers tot verzorgende robots in de verpleeghuizen: u komt het allemaal tegen. Met vele laboratoria, startups, experts en meer dan 170 onderzoekers onder de naam van RoboValley is Delft op weg om dé Robotica hoofdstad van de wereld te worden. Deze tour biedt u een unieke kijk achter de schermen.

Reserveer nu

Klinkt interessant? Reserveer dan nu en krijg een unieke kans om hier eens achter de schermen te kijken en te leren van de laatste ontwikkelingen. Dé kans voor jonge en oud om een blik te werpen op de mogelijkheden van morgen. Wij nemen u mee door verschillende laboratoria en laten zien wat RoboValley zo bijzonder maakt. De tour kost €10,- p.p. en is te boeken via onze website. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid aan voor Tours op maat op andere tijdstippen.

© 2017 TU Delft

Metamenu