Outreach

Het Science Centre Delft biedt ook een uitgebreid assortiment outreach producten aan!

Workshops bij de TU Delft

Via de workshops kunnen leerlingen op een speelse, ontdekkende en experimentele manier een techniekonderwerp ervaren. De workshops worden gegeven bij de TU Delft. Enthousiaste en deskundige begeleider(s) zorgen ervoor dat de workshops passen bij het tempo en niveau van de groep.

Workshops:

• De workshops worden gegeven in het Science Centre Delft op dinsdag en donderdag (of in overleg)
  • Een workshop duurt 1,5 tot 2 uur en is bestemd voor maximaal 30 leerlingen
  • Graag bij reservering aangeven of u met de klas na de workshop ook het Science Centre wilt bezoeken (30 minuten)
  • Enthousiaste en deskundige TU Delft studenten begeleiden de workshops
  • Een workshop kost € 6,- per leerling. Bij deelname van een groep van 10 of minder leerlingen, geldt een basistarief van € 60,-.
  • Klik hier voor een overzicht van alle workshops

Voor informatie over workshops, reserveringen en andere vragen, kunt u mailen naar educatie-sciencecentre@remove-this.tudelft.nl

Naam auteur: Webredactie M&C