Openingstijden

maandag

gesloten

dinsdag t/m vrijdag

10.00 - 17.00 uur

zaterdag en zondag

11.00 - 17.00 uur

 

 

 

Lees verder

Eten en drinken

Eten en drinken

Koffie, thee en een beperkte selectie aan frisdrank is in het Science Centre te verkrijgen, net als stroopwafels en gevulde koeken. Eten en drinken is in het gehele Science Centre niet toegestaan behalve in de daarvoor bestemde ruimtes.  

Faculteit Bouwkunde

Op werkdagen is lunch te verkrijgen in de kantine van de faculteit Bouwkunde aan de Julianalaan 134. Deze bevindt zich op twee minuten loopafstand van het science centre. De maquettehal van bouwkunde ligt op deze route en is zeker de moeite van het bekijken waard.

Binnenstad

Verder is er volop mogelijkheid tot lunchen in de binnenstad van Delft. Het centrum van Delft bevindt zich op nog geen vijf minuten loopafstand van het Science Centre Delft.  

Sport en Cultuur TU Delft

Verder is er de mogelijkheid tot lunchen in het Sportcafé van de TU Delft. Het Sportcafé van de TU Delft bevindt zich op nog geen tien minuten loopafstand van het Science Centre.      

Hier kunt u de gehele dag terecht voor zowel een lekkere lunch als een warme maaltijd, tegen studententarieven!

Gratis parkeren én op vertoon van uw Science Centre entreebewijs ontvangt u een gratis kopje koffie of thee! In de zomer is ons café tevens voorzien van een terras.

Voor meer info: www.sc.tudelft.nl

© 2017 TU Delft

Metamenu